Tickets voor Martinitoren online te bestellen

De Martinitoren is één van de trekpleisters van Groningen. Tot voor kort konden bezoekers alleen per telefoon een reservering maken en bij de balie van de Groningen Store/VVV een ticket kopen. Vanaf nu is er een online ticketingsysteem om het de bezoeker gemakkelijk te maken. Hier kunnen tickets besteld worden voor een 45-minuten durende tour onder begeleiding van een torenwachter.

Ticketingsysteem

Op de pagina www.visitgroningen.nl/martinitoren  kunnen de online tickets worden besteld en betaald. Er kan geboekt worden in 11 talen en er kan worden afgerekend in maar liefst 15 verschillende valuta, wat het voor buitenlandse bezoekers eenvoudiger maakt om te bestellen. Het online ticketingsysteem is in samenwerking met Tiqets.com tot stand gekomen.  

Het online reserveren van de Martinitoren is de eerste stap in de ambitie van Marketing Groningen om het vrijetijdsaanbod van Groningen online te ontsluiten en boekbaar te maken.

Toegang Martinitoren

Vanwege de corona-maatregelen kan alleen onder begeleiding van een gids de toren worden beklommen. Per rondleiding kunnen er maximaal 15 personen mee. Voor de rondleidingen moet worden gereserveerd. De rondleidingen worden in het Nederlands en/of Engels gegeven.