Middelen Gastvrij algemeen

In de herkenbare huisstijl van Groningen, en met de vrolijke gastvrij-kwinkslag, zijn onderstaande middelen te bestellen. De opbrengsten van deze producten komen 100% ten goede aan het project Gastvrij Groningen.​

Gratis producten

Raamsticker

Decoreer je etalage in Groninger stijl met deze kekke raamsticker. Met de bekende grote 'G' en verwelkomende boodschap 'Leuk dat je er bent, ja - Great to see you'. Met behulp van een beetje lauw water en zeep zit hij zo op het raam.

Gratis te bestellen. Maximaal 1 sticker per zaak/winkel. 

Bestel

Baliedisplay

Heb je een balie of toonbank? Verwelkom je klanten dan met de 'Leuk dat je er bent, ja' baliedisplay. Handig voor flyers of de allernieuwste Stadsgids. 

Gratis te bestellen. Maximaal 1 per zaak/winkel. 

Bestel

Betaalde producten

Deurmat

Je hebt maar één kans voor een goede eerste indruk. Met deze deurmat wordt je gast welkom geheten al voordat hij of zij binnen is. Hij ziet er leuk uit en houdt bovendien het vuil buiten. Zo blijft je zaak netjes en heb je vanaf het eerste moment al tevreden gasten. 

€17,00 per stuk 

Bestel

Gevelvlag

Met deze gevelvlag mag de vlag altijd uit. Vanaf heinde en verre wappert hij in de wind. Dit valt op en trekt aan. De tekst is van grote afstand leesbaar en prikkelt de gast om naar je toe te komen.

€40,00 per stuk

Bestel