Middelen coronamaatregelen

Onderstaande middelen zijn speciaal ontwikkeld om in deze uitdagende tijden op een positieve manier de aandacht van je gasten en klanten te trekken en samen een veilige omgeving te creëeren. De opbrengsten van deze producten komen 100% ten goede aan het project Gastvrij Groningen.​

Raamposter

Om ervoor te zorgen dat je gasten veilig en prettig je zaak kunnen betreden, is het handig dat ze vooraf wat informatie krijgen. Op deze opvallende raamposter staan handige maatregelen voor een ontspannen verblijf voor iedereen. Gegoten in het herkenbare Gastvrij-ontwerp, zodat het op een positieve manier de aandacht trekt.

Gratis te bestellen. Beschikbare formaten: A3 en A4. Max. 2 posters per formaat.

Bestel

Mondkapjes

Wasbare mondkapjes voor jou en je medewerkers in de herkenbare huisstijl van Groningen en met een vrolijke Gastvrij-kwinkslag. 

Gratis te bestellen. Maximaal 5 stuks. Zolang de voorraad strekt. 

Bestel

Wachtstippen

Wat ruimte creëren tussen je gasten kan met deze vrolijke wachtstippen. Er zijn twee varianten. Zo is er een stip met een pijl waarmee de gewenste looprichting aangegeven wordt, waarmee je de route in je winkel kunt markeren. Wel zo makkelijk. Op de tweede stip staat de tekst 'drie keer 050' gedrukt, een knipoog naar de anderhalve meter afstand. Veiligheid voor je gasten met een humoristische twist.

€10,00 per stuk

Bestel

Afzettape

Geef de bezoekers in jouw onderneming de visuele instructie mee om 1.5 meter afstand van elkaar te houden met dit vrolijke afzettape. Met een gastvrije boodschap zorg je op een positieve manier dat gasten je zaak veilig kunnen betreden. 

€3,00 per rol

Bestel

Afzetlint

Om je set middelen compleet te maken, is er ook afzetlint beschikbaar. Zorg met dit leuke lint op een gastvrije manier dat jouw bezoekers afstand houden. In Groninger stijl zorg je dat je wat ruimte creëert en iedereen veilig  jouw onderneming kan bezoeken. Het afzetlint wordt verkocht in grote rollen en is vooral geschikt is voor wijkwinkelcentra, meubelboulevards en markten.

€29,00 per (grote) rol

Bestel