Toolkit Gastvrij Groningen

Samen maken we de stad nog gastvrijer! Daarom is er een toolkit samengesteld met mooie middelen. Van een baliedisplay tot wachtstippen, vlaggen en deurmatten. Alles in de kenmerkende huisstijl van Groningen en met verwelkomende slogans. Sommige middelen zijn gratis, anderen zijn tegen een leuke prijs beschikbaar. De opbrengsten van deze producten komen 100% ten goede aan het project Gastvrij Groningen.​

Gratis producten

Raamsticker

Decoreer je etalage in Groninger stijl met deze kekke raamsticker. Met de bekende grote 'G' en verwelkomende boodschap 'Leuk dat je er bent, ja - Great to see you'. Met behulp van een beetje lauw water en zeep zit hij zo op het raam.

Gratis te bestellen. 1 sticker per winkel of horecazaak. 

Bestel

Raamposter

Om ervoor te zorgen dat je gasten veilig en prettig je zaak kunnen betreden, is het handig dat ze vooraf wat informatie krijgen. Op deze opvallende raamposter staan handige maatregelen voor een ontspannen verblijf voor iedereen. Gegoten in het herkenbare Gastvrij-ontwerp, zodat het op een positieve manier de aandacht trekt.

Gratis te bestellen. Beschikbare formaten: A3 en A4. Max. 2 posters per formaat.

Bestel

Baliedisplay

Heb je een balie of toonbank? Verwelkom je klanten dan met de 'Leuk dat je er bent, ja' baliedisplay. Handig voor flyers of de allernieuwste Stadsgids. 

Gratis te bestellen. Maximaal 1 per zaak/winkel. 

Bestel

Onderzetters

Je drankjes springen er nog meer uit met deze kleurrijke set onderzetters onder het glas. En of de onderzetters nou buiten op de tafel of binnen op de bar liggen: de aandacht trekken doen ze zeker. In verschillende kleuren en met zowel Nederlandse als Engelse teksten.

Gratis te bestellen zolang de voorraad strekt.

Bestel

Betaalde producten

Deurmat

Je hebt maar één kans voor een goede eerste indruk. Met deze deurmat wordt je gast welkom geheten al voordat hij of zij binnen is. Hij ziet er leuk uit en houdt bovendien het vuil buiten. Zo blijft je zaak netjes en heb je vanaf het eerste moment al tevreden gasten. 

€17,00 per stuk 

Bestel

Gevelvlag

Met deze gevelvlag mag de vlag altijd uit. Vanaf heinde en verre wappert hij in de wind. Dit valt op en trekt aan. De tekst is van grote afstand leesbaar en prikkelt de gast om naar je toe te komen.

€40,00 per stuk

Bestel

Wachtstippen

Wat ruimte creëren tussen je gasten kan met deze vrolijke wachtstippen. Er zijn twee varianten. Zo is er een stip met een pijl waarmee de gewenste looprichting aangegeven wordt, waarmee je de route in je winkel kunt markeren. Wel zo makkelijk. Op de tweede stip staat de tekst 'drie keer 050' gedrukt, een knipoog naar de anderhalve meter afstand. Veiligheid voor je gasten met een humoristische twist.

€10,00 per stuk

Bestel

Afzettape

Geef de bezoekers in jouw onderneming de visuele instructie mee om 1.5 meter afstand van elkaar te houden met dit vrolijke afzettape. Met een gastvrije boodschap zorg je op een positieve manier dat gasten je zaak veilig kunnen betreden. 

€3,00 per rol

Bestel

Afzetlint

Om je set middelen compleet te maken, is er ook afzetlint beschikbaar. Zorg met dit leuke lint op een gastvrije manier dat jouw bezoekers afstand houden. In Groninger stijl zorg je dat je wat ruimte creëert en iedereen veilig  jouw onderneming kan bezoeken. Het afzetlint wordt verkocht in grote rollen en is vooral geschikt is voor wijkwinkelcentra, meubelboulevards en markten.

€29,00 per (grote) rol

Bestel

'Laat zien dat je het leuk vindt dat ze er zijn!'