Verhuizing VVV naar Forum Groningen

VVV Groningen zorgt al bijna 130 jaar voor een gastvrij welkom voor alle bezoekers uit binnen-en buitenland. Ook de vernieuwde VVV die straks Groningen Store gaat heten blijft gastvrij informeren en inspireren en blijft bezoekers gidsen naar de parels van Groningen die passen bij de merkbeleving van Groningen.

Vernieuwd concept

De Groningen Store wordt op 29 november om 17.00 uur geopend in het Forum Groningen en is het startpunt voor een ontdekkingstocht door de pronkjuwelen van Groningen. Je kunt er terecht voor inspiratie over de vrijetijdsagenda in stad en ommeland: wat is er te doen op het gebied van cultuur, erfgoed, recreatie, uitgaan, topsport, natuur en landschap, shoppen en eten & drinken. Maar ook voor rondleidingen, een bezoek aan de Martinitoren, groepsuitjes, souvenirs of leuke en lekkere producten uut Grunn.

Nieuw in de Groningen Store en passend bij merk Groningen is dat de nadruk ligt op eerlijk en duurzaam. Hiermee laten we zien dat de groene toekomst in Groningen begint. De inrichting bestaat uit veel groen en natuurlijke materialen. De producten die je straks kunt kopen hebben allen een verhaal geïnspireerd op het Gronings DNA: onze ruimte, onze pioniersgeest en ons karakter. Ze zijn gemaakt en bedacht door Groninger makers of bedenkers. De typische “Er Gaat Niets Boven Groningen” items hebben na 15 jaar een complete restyle gekregen. Ook de rondleidingen passen helemaal in de nieuwe merkbeleving van Groningen.

Inspiratiegedeelte

Zelfs buiten de openingstijden kunnen bezoekers hier terecht om inspiratie op te doen. Het inspiratiegedeelte is straks iedere dag tot 24.00 uur toegankelijk. Bezoekers kunnen zich hier laten inspireren door ons Gronings goud.