Marketing Groningen lanceert nieuw ondernemersprogramma

Vandaag lanceert Marketing Groningen het nieuwe ondernemersprogramma voor toeristische ondernemers uit de stad en provincie Groningen. Het programma biedt een gratis online bedrijfsvermelding op www.visitgroningen.nl en kan worden uitgebreid met diverse promotietools zoals professionele teksten, fotografie en video. Met het nieuwe ondernemersprogramma wordt gestreefd naar een kwalitatief, gastvrij en een zo compleet mogelijk toeristisch aanbod op het platform visitgroningen.nl.

Gratis online bedrijfsvermelding

De grootste verandering ten opzichte van het oude ondernemersprogramma is dat alle toeristische ondernemers gratis met hun bedrijfsgegevens en foto een vermelding kunnen krijgen op het toeristisch platform www.visitgroningen.nl. Dat betekent online zichtbaarheid met maar liefst drie miljoen unieke bezoekers per jaar. Voorheen was dat tegen betaling. Marketing Groningen wil met de gratis bedrijfsvermelding alle toeristische ondernemers de mogelijkheid geven tot online zichtbaarheid en streeft daarmee naar een zo compleet mogelijk toeristisch aanbod voor alle bezoekers aan Groningen.

Meer voordelen voor ondernemers

Naast de gratis vermelding faciliteert Marketing Groningen de toeristische ondernemers ook met uitbreidingsmogelijkheden zoals professionele fotografie, wervende teksten of promotievideo’s. Door het aanbieden van deze mogelijkheden helpt Marketing Groningen de ondernemers met het vermarkten van hun onderneming en streeft daarbij naar een kwalitatief, gastvrij en een zo compleet mogelijk toeristisch aanbod op het platform visitgroningen.nl. Daarmee zorgt Marketing Groningen er voor dat Nederlandse en buitenlandse bezoekers de weg naar toeristische ondernemers in Groningen goed kunnen vinden.

Toeristische ondernemers kunnen voor meer informatie terecht op www.partners.visitgroningen.nl