Het Corona virus raakt Groningen hard

Het Corona virus heeft grote impact op Groningen en raakt de vrijetijdssector, horeca en retail hard. Wij willen in de eerste plaats onze betrokkenheid en steun uitspreken naar de gehele sector. Het team van Marketing Groningen blijft zich keihard inzetten voor een sterke en positieve reputatie van Stad en Ommeland als toeristische en culturele bestemming.

Maatregelen en acties

Wij zullen de komende tijd werken aan een campagne om vakantie te komen vieren in eigen land en dichtbij huis zo gauw het virus is ingedamd. Onder voorbehoud van de verdere ontwikkelingen streven we naar een kick-off in juni.

Ook werken we met onze lokale en landelijke partners NBTC Holland Marketing, Koninklijke Horeca Nederland, de Groningen Toerisme Coöperatie en de regio marketingorganisaties aan een gezamenlijke aanpak voor ondersteuning van de horeca, retail en vrijetijdssector in deze moeilijke tijd en versneld herstel daarna. 

Het is hartverwarmend om te zien wat voor creatieve initiatieven er ontstaan bij ondernemers en instellingen in ons mooie Groningen. Ben jij ondernemer en organiseer jij iets bijzonders om deze tijd door te komen? Laat het ons weten via dit aanmeldformulier. Wij zorgen er dan voor dat jouw initiatief onder de aandacht wordt gebracht. 

Uiteraard houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van alle acties en ontwikkelingen. Laten we samen onze handen uit de mouwen steken om zo de schade te beperken om waar mogelijk een snel herstel te bevorderen.