Groningen store /VVV klaar voor de zomer

Als trotse Groninger op de fiets, of joggend door het Stadspark? Onze Groningen Store/VVV heeft de hipste en leukste hardloop- en fietsshirts. Nu al verkrijgbaar zijn de ‘Grunn’ hardloopshirts en binnenkort ook de wielershirts ‘op karakter’ en ‘altijd wind tegen’. Doe je liever iets minder sportief, dan kan je ook ‘gewoon de ‘nuchter’ en ‘kon minder’ shirts aantrekken. Of onze topper van vaderdag de ‘Olle Grieze’. En als je dan helemaal niets meer wilt doen, kan je op een Gronings badlaken lekker chillen aan een van de vele strandjes die Groningen rijk is. Maar nog eventjes geduld, de badlakens zijn dit weekend verkrijgbaar en de wielershirts eind juli / begin augustus.

Bijna alle producten in de Groningen Store / VVV zijn in Merk Groningen stijl en hebben een goed verhaal. De producten zijn niet alleen duurzaam en typisch Gronings. Ze zijn gemaakt en bedacht door Groninger makers of bedenkers. 

Naast al het leuks en lekkers dat er te koop is, kan je er ook terecht voor informatie over Stad en Ommeland, rondleidingen en een bezoek aan de Martinitoren

De Groningen Store / VVV is te bezoeken aan de Nieuwe Markt 1 (Forum Groningen) of via de webshop.