Groningen Toerisme Coöperatie

De Groningen Toerisme Coöperatie roept ondernemers op om lid te worden zodat de belangen van de Groninger ondernemers nog beter bediend kunnen worden. Juist in crisistijden als deze is het belangrijk dat er een partij is die opkomt voor de belangen van ondernemers in de vrijetijdssector. Daarom is de Groningen Toerisme Coöperatie.

Namens de voorzitter GTC Klaas Holtman - Het is mooi dat de corona maatregelen langzamerhand meer versoepeld worden en dat de terrassen en gelegenheden ook weer beperkt open zijn. Evengoed blijft met name de economische situatie zorgelijk en heeft de Coöperatie afgelopen week een oproep gedaan naar Provincie en gemeenten om tot actie te komen en om de verliezen in de tweede helft van het seizoen zoveel mogelijk te beperken. 

In bijgaande brief wordt een oproep gedaan aan de verantwoordelijke bestuurders om de daad bij het woord te voegen. Daarnaast zijn de gesprekken met het Nationaal Programma Groningen gestart om de vele plannen die daar zijn ingediend te beoordelen en om daar zo spoedig mogelijk middelen voor vrij te maken.  

Brief GTC

Word ook lid

Hoe meer leden de coöperatie heeft, hoe groter haar invloed. Het is van belang het geluid van ondernemers te laten horen op de diverse overlegtafels. Doe mee en word lid. Vul het aanmeldingsformulier in en mail het naar evesupport@home.nl.